درونگرایی یکی از مباحثی است که تصورات نادرست یدکی درباره‌اش حیات دارد و فرد درونگرا، معمولا در باور عامهٔ مردم به‌عنوان انسانی جامعه‌ستیز، سرد، خجالتی و تنها شناخته می‌شود و چنین ویژگی‌هایی بوسیله او نسبت داده می‌شود. این تو حالی است که واقعیت امر کاملا برضد این تصورات نادرست است و درونگرایی، به‌عنوان یک فردی شخصیتی، می‌تواند داخل شرایط و موقعیت‌های گوناگون، برای بی تا درونگرا ارزشمند باشد و به کمک او بیاید. تو ادامهٔ این مقاله، پس از مقدمه‌ای کوتاه دربارهٔ این مسئله، به ذکر مزایای درونگرایی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

حتما بخوانید:درون‌گرای برون‌گرا کیست؟چطور درون‌گرایی، بیل گیتس را پولدار کرد؟آیا می‌توان به نتایج آزمون تیپ های شخصیتی MBTI تکیه کرد؟

به خشکی امدن اساس تعریفی که دکتر جنیفر کانوایلر تو کتابش تحت‌عنوان رهبری درونگرا: تکیه بر قدرت خاموش» ارائه کرده است، فرد درونگرا کسی است که با سپری کردن زمان در تسکین و تنهاییِ خودش، انرژی جلوه گر می‌کند. او داخل این باره نشانی می‌کند: می‌توانیم سر کردن فرد درونگرا در تنهایی را به شارژ کردن دوبارهٔ دستگاهی برقی شبیه کردن کنیم. پس از آنکه انرژی لازم را از این تنهایی قبض کردند، متوجه جامعه خواهند شد و با مهارت هرچه‌تمام‌تر با دیگر مردم جامعه ارتباط ثابت قدم خواهند کرد».

بر بن نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۸ در مجله‌ای به صیت محرک رفتاری» منتشر شد، افراد درونگرا، در مقایسه با کسانی که برونگرا هستند، زمان بیشتری را صرف پردازش اطلاعات در مغزشان می‌کنند. طبیب کانوایلر در این باره عنوان کرد که طولانی‌تر بودن این زمان برای این طور شخصی به این خاطر است که او سعی می‌کند تا اندازه امکان نسبت به ایده یا تفکری که در ذهنش شکل گرفته، شناخت و آگاهی پیدا یواش و تا این اتحاد نیفتد، بوسیله ایدهٔ دیگری اندیشه نخواهد کرد.

تو حال حاضر مقالات متعددی وجود دارند که در آن‌ها صحبت از این مسئله می‌شود که برای رسیدن به موفقیت در زندگی، باید بدون واهمه دربارهٔ ذهنیات و ایده‌هایی که داریم گفتگو کنیم و بیشتر، به برونگرایی گرایش دارند تا درونگرایی. اما نکته‌ای که کم به آن توجه نشان داده می‌شود این است که فرید درونگرا، داخل مقایسه با کسی که برونگرا است، امکان بیشتری برای رسیدن به موفقیت و کسب دستاوردهای مختلف در زندگی خواهد داشت؛ البته تنها درصورتی‌که نسبت به این انفراد ذاتی‌اش شناخت کافی پیدا بطی ء و آن را تقویت درنگ. درون دنباله به موضوع اصلی مقاله و ذکر مزایای درونگرایی خواهیم پرداخت. درونگرایی، افراد را به شنونده‌های نواخت تبدیل می‌کند



یکی از صفات ذاتی افراد درونگرا این است که شنونده‌های ماهر و خوبی هستند. بث بوئلو، نویسندهٔ کتاب کارآفرین درون گرا: اقتدار های خویشتن را تقویت کنید و در شرایط خود توفیق را بوسیله دست بیاورید» که خود را به‌عنوان ویژگی درونگرا می‌شناسد، در این باره عنوان می‌کند: ما (منظور افراد درونگرا است) همان مانوس یا شریک خواهیم حیات که به‌هنگام غصه و شادی شما شنوایی شنوایی برایتان خواهیم بود. ما می‌توانیم به صحبت‌های شما گوش بدهیم و با حس کافی، در اندوه خواه شادی‌تان مشارکت شویم. عاری آنکه تلاش کنیم تا رشتهٔ گفتار را در دست بگیریم و راجع به خودمان صحبت کنیم».

افراد برونگرا، هنگام گفت‌وگو با دیگران اولویت می‌دهند هر چه سریع‌تر واقف بحث بشوند و در مقایسه با کسی که درونگرا است، زمان کمتری را صرف فکر کردن به حرف‌های طرف مقابل‌شان می‌کنند. البته نه بوسیله این خاطر که خودخواه باشند یا آنکه بوسیله مسائل طرف صحبت‌شان اهمیت ندهند، این فرض دربارهٔ افراد برونگرا نادرست است؛ تفاوت آن‌ها به‌دلیل رویکردشان طی گفت‌وگو است. در واقع یار دارند رویکردی تعاملی داشته باشند و خودشان هم درون بحث انبازی کنند و به این روال بوسیله حاصل برسند.

داخل سوی دیگر، فرید درونگرا اولویت می‌دهد اطلاعات به‌دست‌آمده از صحبت‌های طرف مقابلش را در ذهنش، و بدون هیچ صحبتی پردازش و به آن‌ها فکر نرم. این مهارت آن‌ها را به شنونده‌های خوبی تبدیل می‌کند؛ شنونده‌هایی که پس از حساسیت تمام صحبت‌های طرف مقابل‌شان، قادر خواهند بود با دقت و ملاحظه، نقطه‌نظرشان را داخل جواب صحبت‌های او درون اختیارش بگذارند. افراد درونگرا قبل از حرف زدن، راجع به آن خاطر می‌کنند



این حقیقتی از کار افتادن شده است که افراد درونگرا، چندان میلی به صحبت کردن نشان نمی‌دهند و بیشتر ترجیح می‌دهند بوسیله صحبت‌های سایرین گوش بدهند. زمانی حزن که غرض می‌گیرند چیزی بگویند، کلمات‌شان را هوشمندانه و با دقت تفویض می‌کنند. درون واقع کسی که بوسیله درونگرایی گرایش دارد، تنها زمانی صحبت می‌کند که واقعا عددی بخاطر گفتن داشته باشد. بوسیله همین خاطر افراد درونگرا، طی صحبت کردن، نوبت بیشتری بخاطر تأثیر گذاشتن بر طرف مقابل‌شان دارند.

البته نباید از این مسئله غافل شد که درونگرایی، اساسا باعث می‌شود تا افراد، پیش از آنکه شروع بوسیله صحبت کنند، زمان نسبتا زیادی را صرف کردن فکر کردن می‌کنند و این مسئله، به‌عنوان شهید در جلسات موثر که در آن‌ها هر کس باید به‌سرعت ایده‌هایش را با دیگران تو میان بگذارد، ممکن است دردسرساز بشود. بخاطر پهلو آمدن با این مسئله، بهتر است افراد درونگرا پیش از حاضر شدن درون چنین جلساتی تصمیم بگیرند که صحبت‌هایشان را به‌عنوان اولین نفر مطرح کنند و راجع بوسیله این سیلان از قبل فکر کرده باشند. با رقابتی‌تر و پیچیده‌تر شدن گفت‌وگوی میان اشخاص حاضر درون جلسه، ممکن است افکارشان شاخ و برگ روشن یواش و دیگر نتوانند ایده‌هایی را که در حافظه داشتند، مطرح کنند.

همان قطع که گزینش هوشمندانهٔ کلمات درون گفت‌وگوهای حضوری حائز ابهت است، در فضای رمزی اندوه می‌تواند نتایج خوبی به‌دنبال داشته باشد. کسانی که به درونگرایی گرایش دارند، در مقایسه با دیگران حضور کارآمدتری در فضای رمزی دارند، چراکه از نشان دادن واکنش‌هایی که روی‌شان فکر نکرده باشند و عواقبش را نسنجیده باشند، خودداری می‌کنند. کاربران شبکه‌های اجتماعی معمولا با مشاهدهٔ مطالب گوناگون، به‌طور ناگهانی و عاری فکر کردن راجع به جوانب مختلف مسئله، شروع به کامنت گذاشتن می‌کنند. افراد درونگرا این طور رویکردی ندارند و به خشکی امدن شالوده اصول و برنامه‌ای که دارند ایفا می‌کنند. درونگرایی، باعث هوشیاری و توجه بیشتر بوسیله حوالی می شود



احاطه دیگری که درونگرایی بخاطر افراد به‌همراه دارد، هوشیاری و توجه بیشترشان به محیط دوره تو مقایسه با سایرین است. مهارتی که بعضا نویسنده‌ها از آن با اصطلاح ابرنیروی» افراد درونگرا یاد می‌کنند. زمانی که دیگران در حال صحبت و ردوبدل مفروضات با یکدیگر هستند، بخشی از حواس‌شان باخبر این فعالیت می‌شود. اما شخص درونگرا که معمولا خلوت است، حواس جمع‌تری دارد و بوسیله مسائلی جای پا می‌برد که دیگران از آن‌ها بی خبر می‌مانند. شاید با نظر شخص درونگرایی که در نشست خواه جمعی از افراد معقول نشسته است، فرض کنید که ذهنش جای دیگری است، اما در واقعیت امر، افکار او غرق در اطلاعات و صحبت‌هایی است که ردوبدل می‌شوند و با رویکردی منتقدانه، آن‌ها را تحلیل می‌کند. حتما بخوانید: چگونه بوسیله شکل کاری به انتقاد دیگران پاسخ دهیم؟

در کنار این مسئله، درونگرایی توانایی دیگری هم بخاطر این طور افرادی دارد و آن، توانایی مطالعه اقدام حاضرین داخل جمع خواه جلسه است. به این معنا که افراد درونگرا در مقایسه با دیگران، با دقت بیشتری زبان ایما و اشارات و حالات چهرهٔ حاضرین تو جمع را پایین تر نظر می‌گیرند و به این صورت، به مسائلی اثر می‌برند که احتمالا از نظر سایرین پنهان می‌ماند. این توانایی افراد درونگرا باعث می‌شود تا مهارت بیشتری در روابط بین‌فردی داشته باشند.

افراد درونگرا می توانند ویژگی‌های ناشی از درونگرایی را درون اشخاص دیگر امتیاز بدهند. در واقع می‌توانند امتیاز دهند که اشخاص دیگر چه هنگامی در حال فکر کردن کردن، پردازش مفروضات یا والا دیدن قبض محیط اطراف‌شان هستند. زمانی که چنین ویژگی‌هایی را درون شخص دیگر خبر می‌کنند، مزاحم او نخواهند شد و رخصت می‌دهند به نتیجهٔ دلخواهش برسد و بوسیله همین خاطر، دیگران تو پیاده شدن او احساس راحتی بیشتری خواهند داشت. درونگرایی عجله را از افراد دور می‌کند و آن‌ها، با راحتی و تاب اذن می‌دهند تا ارتباط‌شان با سایرین شکل بگیرد. افراد درونگرا در گزینش دوستان‌شان دقت و ملاحظهٔ زیادی دارند



افراد برونگرا درون حضور دیگران و در پیاده شدن آن‌ها، انرژی می‌گیرند و تو مقابل، درونگرایی باعث می‌شود تا فرد داخل آستان دیگران به‌مرور زمان انرژی‌اش تفریق برود. به‌همین خاطر است که افراد درونگرا با دقت و ملاحظهٔ بیشتری دوستان‌شان را انتخاب می‌کنند. کسانی که درونگرا هستند، تعداد کمی دوست قابل‌اعتماد و صمیمی دارند و سعی می‌کنند، انرژی و زمان‌شان را صرف آن‌ها کنند. در مقابل، دایرهٔ آشنایان و دوستان کسانی که برونگرا هستند، وسیع‌تر است.

درونگرایی باعث می‌شود تا فرید در انتخاب دوستانش مداقه و ملاحظهٔ اضافی داشته باشد، به همین خاطر برقراری ارتباط نزدیک با این افراد کار چندان ساده‌ای حلق و به صرف کردن کمی انرژی و بردباری نیاز دارد. ولی اگر بتوانید اعتماد آن‌ها را به خویشتن جلب کنید، در دوستی چیزی برای شما کم نخواهند گذاشت و معمولا دوستانی وفادار، متعهد و باملاحظه هستند. درونگرایی، می‌تواند باعث شکل‌گیری رابطهٔ عاشقانه با شریک زندگی بشود



همان طور که پیش‌تر عنوان شد، کسانی که درونگرا هستند گاه‌به‌گاه به خاموش و انزوا نیاز دارند تا کارمایه لازم بخاطر ادامهٔ مسیرشان را بازیابی کنند. به همین خیال اگر شریک زندگی‌شان بی آرامی به این طور چیزی نیاز داشته باشد، او را درک خواهند کرد. داخل واقع درونگرایی و حاجت به حریم خصوصی باعث می‌شود تا این نیاز تو دیگران هم به رسمیت شناخته بشود و شریک زندگی فرد درونگرا، در چنین مواقعی تحت‌فشار فراغت نخواهد گرفت.

درون کنار این مسئله، مهارت و توانایی افراد درونگرا در گوش سپردن به صحبت‌های دیگران که داخل موارد قبل توضیح داده شد، اینجا تیمار به کمک‌شان می‌آید و رابطه‌شان را تقویت می‌کند. آن‌ها می‌توانند پس از یک روز طولانی، به صحبت‌های باهم اتحاد کردن زندگی‌شان شنوایی بدهند و عاری آنکه مدام سعی کنند نقطه‌نظر خودشان را مطرح کنند، از او امن کنند.

علاوه پهلو این‌ها درونگرایی باعث می‌شود تا فرد، پیش از آنکه اطلاعات و جزئیات خصوصی‌تر خویشتن را با شریک احتمالی آیندهٔ زندگی‌اش تو میان بگذارد، جدیت پیاده شدن مانوس بهتر او داشته باشد. به‌همین خاطر افراد درونگرا معمولا داخل نخست روابط در نگاه طرف مقابل‌شان جذاب‌تر جلوه می‌کنند.

این جذابیت درونگرایی ریشه درون خودداری و رفتار بعضا اسرارآمیز این افراد دارد و باعث تشویق کردن حس کنجکاوی طرف مقابل‌شان می‌شود. درونگراها با ملاحظه بیشتری شبکه‌سازی می‌کنند



سرود از شبکه سازی استراحت گرفتن در پرسنل از افراد و تلاش برای گذاشتن حداکثر تأثیر بر آن‌ها در بازدید فاتحه است و هدف از آن می‌تواند بازاریابی بخاطر محصولی بخصوص باشد یا چیز دیگر. این فقره به هیچگاه نشانی میسر نیست و پیچیدگی‌های خودش را دارد؛ بخصوص بخاطر کسی که درونگرا است. با این حال، درونگرایی، داخل صورتی‌که به‌طور مناسب از آن استفاده شود، باعث شکل‌گیری روابطی معنادار در این طور شبکه‌هایی خواهد شد. کسی که برونگراست، زمانی که بیدار چنین شبکهٔ ارتباطی‌ای می‌شود، معمولا هدفش این است که تا حد امکان، با تمامی حاضرین یا کسانی که داخل دسترسش هستند مصاحبت کند، اما این صحبت‌های کوتاه، نتیجهٔ دلخواه را به‌همراه نخواهند داشت و بوسیله همان سرعت هم فراموش می‌شوند.

درون واقع نکتهٔ حائز بزرگی برای استفادهٔ حداکثری از این شبکه‌سازی‌ها این است که توجه نباید صرفا معطوف بوسیله تعداد کسانی باشد که با آن‌ها صحبت و مناسبت برقرار می‌شود. به‌جای آن، بهتر است شعار اصلی، درک و دوست بهتر و بیشتر کسانی باشد که با آن‌ها صحبت می‌شود؛ تا اینکه اگر تعداد آن‌ها زیاد نباشد. درونگرایی در این مکان هم می‌تواند بخاطر افراد مفید باشد و با استفاده از این ویژگی شخصیتی، جلوه گر کردن حس و دوست بهتر ساده‌تر خواهد شد.

به‌عنوان شهید پس از عاقبت چنین رویدادی می‌توان با فرستادن لینک مقالات خواه سخنرانی‌های مرتبط با موضوع صحبت، رابطه معنادار و طولانی‌تری با او شکل داد. این طور رویکردی داخل مقایسه با زمانی که به‌عنوان مثال صرفا رفتار بوسیله پخش کردن کارت ویزیت باهم اتحاد کردن یا کسب‌وکار خویشتن می‌کنید، مطمئنا نتیجهٔ بهتری خواهد داشت. مدیران و کارفرمایان درونگرا دلسوز هستند



درونگرایی، درصورتی‌که با شناخت و تسلط کافی باشد، از شما بهینه مدیران و کارفرمایان را خواهد پیدایش. زمانی که همدستی خواه کسب‌وکار مدیر درونگرا به موفقیتی دست پیدا می‌کند، او تمایلی به صبر گرفتن تو معرض دید سایرین و تصنیف شدن توفیق بوسیله پای خودش ندارد. به‌جای آن، تیم کاری او هستند که به‌خاطر موفقیت حیثیت پیدا می‌کنند و این مسئله، باعث محبوبیت بیشترش خواهد شد.

مدیر برونگرا، بیشتر تو معرض توجه صبر می‌گیرد، اما به همان مدل توجه او به آویشن کاری‌اش کمتر خواهد شد.

درون کنار این مسئله، همان‌طور که پیش‌تر تیمار ذکر شد، درونگرایی باعث می‌شود تا بی مانند با حوصله و دقت بیشتری اطلاعات متنوع را وارسی و پردازش نرم. به همین خاطر، مدیر درونگرا، در مقایسه با مدیر برونگرا، دریافتن و خودی بهتری نسبت بوسیله کارکنانش ظاهر می‌کند. چنین مدیری زمانی که با کارکنانش صحبت می‌کند، بیشتر توجه خود را معطوف بوسیله درک بهتر مهارت‌ها، علایق و توانایی‌های آن‌ها می‌کند و با استفاده از این اطلاعات، می‌تواند به آن‌ها کمک درنگ تا داخل هوا کاری، با نشاط و کارایی بیشتری فعالیت کنند.

این طور مدیری، بعضا حتی در مواقعی که کارهای مهم‌تری دارد و تحت تنگ کردن است، از گفتگو کردن با کارکنانش دریغ نمی‌کند و بخاطر آن‌ها گوش شنوایی دارد. به همین خاطر درون میان آن‌ها محبوبیت روشن می‌کند. سخن پایانی

معمولا تو فضای اجتماع کسانی که برونگرا هستند، بیشتر در معرض توجه صبر می‌گیرند و موقعیت‌های بسیاری بخاطر داشتن اوقاتی بهتر پیش روی‌شان قرار می‌گیرد. داخل سوی دیگر، درونگرایی، ویژگی شخصیتی‌ای است که هنوز آن‌طور که باید در میان عامهٔ آدم مکان نیفتاده است و بعضا تعبیرهای ناخوشایندی از خموشی این افراد می‌شود. اما همان‌طور که در این مقاله گفته شد، درونگرایی هم مزایای منحصر به خودش را دارد و بهتر است به‌جای تأثیر پذیرفتن از چنین تعبیرهایی، مجاهدت بر آن باشد تا با حس و شناخت بهتر این ویژگی شخصیتی و مصرف از آن، از نتایج سودمند آن یکروز برد و راه را بخاطر الحاق به موفقیت هموارتر کرد. داخل ادامه بخوانید: اختلال شخصیت دوری گزین یا اجتنابی، علائم و پیامدهای اجتماعی آن

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها